Blog

Magento OneStepCheckout

Verhoog uw omzet met de Magento OneStepCheckout extensie.

Deze extensie kan een interessante uitbreiding zijn van uw Magento webshop. Met OneStepCheckout vereenvoudigt u het afrekenen voor uw klanten binnen uw Magento webshop. Door deze vereenvoudiging wordt het voor uw klanten sneller en gemakkelijker om aankopen te doen in uw webshop. Dit zorgt uiteindelijk voor meer conversies in uw webwinkel.

Bamz is erkend partner van OneStepCheckout mede omdat het afrekenproces van Magento niet altijd even gebruikersvriendelijk en intuitief is. Het is daarom belangrijk om te zorgen dat uw klanten het betaalproces op een gemakkelijke en snelle wijze kunnen doorlopen, anders loopt u misschien omzet mis. Daarnaast betekent het partnerschap dat Bamz u optimaal kan laten profiteren van de voordelen van de onestepcheckout.

OneStepCheckout brengt het afrekenproces binnen uw Magento webshop terug van zes stappen naar één overzichtelijke afrekenpagina. Dit leidt tot een stijging van het percentage klanten dat daadwerkelijk de betaling afrondt.

De standaard en OneStep uitvergroot

OneStepCheckout Process 6 in 1 stap

OneStepCheckout Process 6 in 1 stap

Zes Stappen van Magento

Zes Stappen van Magento

Introductie – Magento Onestepcheckout extensie

Deze video is een korte introductie van OneStepCheckout

Magento OneStepCheckout Standard

De standaard-editie is niet een uitgeklede versie van de extensie. Het biedt dezelfde functies, maar het heeft geen ondersteuning voor de Magento Professional en Magento Enterprise edities. De standaard-edite is voor de kleine webwinkels die Magento Community gebruiken. Deze kan alleen worden gebruikt voor één enkel domein. Het wordt geleverd met gratis upgrades tot zes maanden na aankoop.

Magento OneStepCheckout ProfessionalDe Professional-editie is geschikt voor webwinkels die worden uitgevoerd in Magento Professional of Magento Enterprise versies. Het steunt, inclusief het gebruik van winkel credits als beloningspunten direct in de kassa pagina, alle kenmerken volledig van beide Magento versies. Deze versie kan worden gebruikt op een enkel domein en wordt geleverd met zes maanden gratis upgrades na aankoop.

Magento OneStepCheckout EnterpriseDe Enterprise-editie is bedoeld voor klanten die  hoge eisen stellen aan ondersteuning en de checkout willen gebruiken voor meerdere domeinen. De Enterprise-licentie omvat alle Magento platformen en versies, daarnaast biedt het levenslange ondersteuning en upgrades. Bamz voert de installatie graag voor u uit.

Mocht u nog vragen hebben over de OneStepCheckout en wat het partnership voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.