Op zoek naar de juiste Magento-specialist?

Ben je op zoek naar een Magento webwinkel specialist om je online bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Bamz is een betrouwbaar en vertrouwd bureau dat Magento-ontwikkelingsdiensten aanbiedt. Ons team van ervaren Magento-experts zijn al 20 jaar gespecialiseerd in het creëren van geavanceerde eCommerce-applicaties die een uitstekende winkelervaring bieden en meer klanten aantrekken. Huur een van onze specialisten in om het volledige potentieel van jouw online bedrijf te benutten en schaal je webwinkel hoger dan ooit tevoren.
magento-2-webwinkel-service-friesland-bamz

Magento Kenmerken

Magento is een e-commerceplatform boordevol functies waarmee je online winkel klanten overal kan bereiken. Dit unieke platform biedt superieure beveiliging, vooraf ontworpen extensies en geweldige prestaties voor bedrijven die op zoek zijn naar een voorsprong. Bamz - een toonaangevend Magento ontwikkelaar in Friesland - kun je inhuren om de vele functies van het platform aan te passen die zijn ontworpen om je bedrijf onbeperkte mogelijkheden te bieden. Van snellere laadtijden tot mobielvriendelijke platforms en SEO-vriendelijke functies, gebruikers zullen blij zijn met de winkelervaring die ze krijgen wanneer ze jouw online winkel gebruiken. Bovendien is er ondersteuning voor meerdere talen, aangepaste integraties, hostingfaciliteiten, snelle startmogelijkheden en nog veel meer!


  Belangrijkste voordelen van investeren in Magento 2

  De belangrijkste voordelen van investeren in Magento 2 Commerce zijn schaalbaarheid, flexibiliteit, verbeterde beveiliging en krachtige mogelijkheden voor zoekmachineoptimalisatie (SEO). Andere functies zijn onder meer een breed scala aan flexibele betalingsverwerkingsopties en een intuïtieve Drag-and-Drop-paginabuilder om aangepaste pagina's te maken. Extra functies, zoals geavanceerde analyses, helpen u inzicht te krijgen in het gedrag van klanten en zorgen tegelijkertijd voor een naadloze integratie met systemen van derden. Ten slotte biedt het platform een ​​volledige reeks marketingtools die helpen de betrokkenheid van gebruikers te vergroten en de verkoopgroei te stimuleren.

  Analyse & Rapport

  Nauwkeurige analyses en rapportages zijn essentieel voor succesvolle eCommerce-websites, en Magento biedt geïntegreerde Google Analytics-ondersteuning om te helpen met analytische inzichten. Daarnaast biedt Magento verschillende rapporten om een ​​diepgaande blik te werpen op de prestaties van de website en het gedrag van klanten.

  Product Browsen

  Om ervoor te zorgen dat gebruikers een soepele productbrowse-ervaring krijgen, biedt Magento verschillende functies. Deze omvatten de mogelijkheid om in en uit te zoomen op productafbeeldingen, meerdere afbeeldingen per product, voorraadbeschikbaarheid weergeven, producten toevoegen aan verlanglijstjes, prijsniveaus weergeven en nog veel meer. 

  Catalogus beheer

  Magento biedt uitgebreide functies voor catalogusbeheer, zoals de mogelijkheid om virtuele producten te presenteren, een onbeperkt aantal productkenmerken, het bewerken en verwijderen van productrecensies, volledig voorraadbeheer, snelle productcreatie, dynamische prijzen en het sociaal delen van producten.

  Klant account

  Het systeem biedt krachtige tools voor klantaccountbeheer waarmee je eenvoudig klanten en hun accounts kunt beheren. Dit omvat een uitgebreid dashboard, ordertracering en -status, de mogelijkheid om meerdere verzendadressen op te slaan, factureringsopties, beoordeling van recent gekochte artikelen, aanmelding voor nieuwsbrieven en meer.

  Order beheer

  Met de mogelijkheden voor orderbeheer kan Magento je helpen je bedrijfsprocessen te stroomlijnen. Het platform biedt verschillende functies zoals het bekijken, aanmaken en bewerken van bestellingen vanuit het admin-paneel, meerdere afdrukopties voor facturen, callcenterondersteuning, verzendlabels en e-mailmeldingen. Daarnaast is het ook mogelijk om orderstatussen en creditnota's aan te passen.

  Betaal & verzend

  Als het gaat om e-commercesites, zijn betaling en verzending twee van de belangrijkste aspecten. Magento heeft de tools die nodig zijn om deze processen zo soepel mogelijk te laten verlopen. Deze functies omvatten het afrekenen op één pagina, SSL-beveiliging, integratie met betalingsgateways en verzendmodules, ondersteuning voor meerdere betaalmethoden en meer.

  SEO

  Zoek Machine Optimalisatie (SEO) is essentieel voor e-commerce websites om goed gevonden te worden. Magento biedt tal van oplossingen hiervoor, zoals het genereren van Google sitemaps, SEO-vriendelijke URL's, sorteren op populaire zoekopdrachten, compatibiliteit met verschillende zoekmachines, populariteit gebaseerde zoektermen en customer sorting attributen. Het vermindert tevens de laadtijd door het verminderen van .css en .js bestanden.

  Marketing

  Met Magento krijg je ook een arsenaal krachtige marketing- en promotietools. De door deze eCommerce-platform aangeboden tools maken je marketing en adverteren gemakkelijker. De hulpmiddelen bieden diensten zoals upselling & cross-selling van producten, promotieprijzen, couponcodes delen raptor rapportages, coupongebruik monitoren, nieuw produkt promotie, gratis verzending, enzovoort.

  Waarom kiezen voor Bamz?

  Kiezen voor Bamz als Magento webwinkel ontwikkelaar is een goede keuze. Dankzij onze uitgebreide expertise en kennis hebben we de beste resultaten bereikt bij het opzetten van Magento websites. Met onze innovatieve strategieën en diepgaande kennis van magento, helpen we jouw e-commerce winkel naar een hoger niveau te brengen. Met onze expertise met verschillende technologieën, creëren we robuuste en schaalbare modellen die rechtstreeks op jouw bedrijfsdoelstellingen aansluiten. We gebruiken de krachtige functionaliteiten van Magento om jouw online winkel te verbeteren zodat je business groter kan worden!