Magento webshop in St.Annaparochie

Ben je op zoek naar meer online succes? Neem dan contact op met BAMZ

Als full-service E-commerce bureau helpen we onze klanten bij het realiseren van hun doelen door middel van verschillende services zoals het bouwen van een snelle Magento 2 webwinkel, een conversiegerichte webshop, maatwerk en online marketing diensten.

  Magento website in
  St. Annaparochie

  Ben je op zoek naar een betrouwbare en partner voor het maken van jouw online Magento webshop in St. Annaparochie?

  Jouw webshop naar wens aanpassen: van ontwerp tot geavanceerde modules en koppelingen, meerdere talen en valuta's instellen, productaantallen verhogen, enzovoorts. Er zijn eindeloze mogelijkheden!

  Wil je een succesvolle webshop maken?

  Laat ons jou helpen met het bouwen van een Magento webshop.

  Met meer dan 20 jaar aan online ervaring, zijn we gespecialiseerd in het maken van complexe webshops. Magento is het ideale platform voor bedrijven die op zoek zijn naar oneindige mogelijkheden om hun bedrijf te laten groeien en (B2B of B2C) te ontwikkelen. Laat ons jou helpen de webshop waar je altijd van gedroomd hebt te creëren!

  Klanten van Bamz

  Bamz staat bekend om het helpen van ondernemers uit het mkb-bedrijf bij het verwezenlijken van hun groeiambities.

  Bamz richt zich op bedrijven met groeiplannen voor hun online bedrijf. Wij geloven in een langdurige samenwerking met onze klanten, waardoor we hen kunnen ondersteunen in hun zoektocht naar succes.

  Bekijk ook onze projecten.

  Zeg het maar

  Waarmee kunnen we je helpen?
  • Een nieuwe webshop
  • Migratie naar Magento 2
  • Betere performance
  • Maatwerk voor je webwinkel
  • SEO ondersteuning

  Neem contact op met onze Magento webshop specialist en bel 0518 - 842 163 of mail ons voor al je vragen.

   

  Magento-webshop ontwikkelen in St. Annaparochie: zo werken wij

  1

  We beginnen met het inventariseren van jouw vragen en doelen. We brengen alle mogelijkheden in kaart om ervoor te zorgen dat we een helder beeld krijgen van jouw ideale website. Daarna maken we een scherpe offerte op basis van deze inventarisatie.


  2

  Nadat je onze offerte hebt goedgekeurd, bespreken we de planning met je. We zullen je vervolgens een testomgeving sturen waar je aanpassingen kunt uitvoeren. Wanneer het definitieve design naar jouw volledige tevredenheid is, gaan we hiermee verder om jouw Magento-website op te bouwen!


  3

  Hoe werkt Bamz bij de livegang van een magento website? Wij volgen een uitgebreid proces van testen om er zeker van te zijn dat de performance en functies correct werken. Daarna migreren we je website naar de live omgeving waardoor je online bent. Nadat alles is opgeleverd staan we ook voor technische ondersteuning klaar met eventuele updates.


  4

  (optioneel) Het technische onderhoud van je website of webapplicatie is essentieel om te zorgen dat deze altijd op een stabiele en veilige manier draait. Daarom komen we in veel gevallen met een serviceovereenkomst voor technisch onderhoud. Dit houdt in dat er maandelijks updates worden gedaan, waardoor jouw applicatie up-to-date blijft en veilig gehouden kan worden.


  Wil je een winstgevende online webshop op basis van Magento? Wij helpen je graag! Ons team heeft jarenlange ervaring in het bouwen van professionele, SEO-optimaliserende webshops die meer bezoekers en klanten aantrekken. 

  Contact en advies

  Wil je met ons contact opnemen om jouw ideeën te bespreken? Wij bij BAMZ staan altijd open voor suggesties en voor al jouw vragen! Of het nu gaat om feedback of wensen, neem gerust contact met ons op.

  De Magento webshop ontwikkelaar in St. Annaparochie?

  Waarom kiezen voor Bamz als Magento webwinkel ontwikkelaar in St. Annaparochie? Bij Bamz hebben we uitgebreide expertise en kennis opgedaan waardoor we de beste resultaten behalen bij het opzetten van Magento websites. Met onze innovatieve strategieën, diepgaande kennis van Magento en technologische vaardigheden creëren we robuuste en schaalbare oplossingen die aansluiten op jouw bedrijfsdoelstellingen. We gebruiken de informatieve functionaliteiten van Magento om je online winkel te verbeteren zodat je onderneming kan groeien!

  Magento webshop laten maken en onderhouden in Friesland, Groningen, Heerenveen, Drachten, Leeuwarden, Bolsward, Harlingen, Sneek of Berlikum? Wij staan voor je klaar!