Samen op weg naar groei!

  Onze aanpak

  Bouwen aan Magento kan complex en tijdrovend zijn. Goede planning, kennis van codering, software ontwikkeling en eCommerce concepten zijn belangrijk.
  • Stap 1Waar het allemaal begint

   Om een Magento website te bouwen, beginnen we met het inventariseren van jouw wensen en doelen. Tijdens deze fase brengen we alle mogelijkheden in kaart, waardoor we een kristalhelder beeld krijgen over wat jij als ideale website voor ogen hebt. Daarna stellen we een scherpe offerte op basis van je inventarisatie samen.
  • Stap 2Hoe verder

   Na het goedkeuren van de offerte, ontvang je een planning met daarin exact wat er gaat gebeuren. Daarna zullen we je een testomgeving sturen waar ruimte is voor aanpassingen. Als het definitieve design naar wens is, gaan we hiermee verder om uiteindelijk jouw Magento website verder op te bouwen!
  • Stap 3Lancering webshop

   Als het aankomt op de livegang van een magento website, volgen we eerst een proces van uitgebreide testen om er zeker van te zijn dat de performance op orde is. Vervolgens migreren we je website naar de live omgeving, waardoor je online bent! Na oplevering staan we ook altijd voor je klaar bij updates en technische ondersteuning.