ING. Arjan Zeinstra

Algemeen directeur


Arjan Zeinstra geboren te Leeuwarden en opgegroeid in Witmarsum (Friesland). Inmiddels woont hij in het friese Berlikum oftewel Berltsum. Na het behalen van zijn studie Informatica en binnen verschillende internetbedrijven in de keuken mee heeft mogen kijken, werd het tijd om het roer om te gooien. De ervaring en ideeën die zijn opgedaan kregen vorm binnen een nieuwe uitdaging en zo is Bamz in 2010 ontstaan. Een bedrijf waar leren, ontwikkelen, creativiteit en het uiteindelijke resultaat met oog voor detail op de voorgrond staat.

Onze aanpak

Onze aanpak is gericht op het verwezenlijken van jouw doelen! Om dit te bereiken, bieden we een totaalpakket om je website te bouwen: ontzorging van A tot Z, een conversiegerichte website die ondersteuning biedt en aandacht voor hoge websitesnelheid en persoonlijk design.
  • Stap 1Waar het allemaal begint

    Onze aanpak voor het bouwen van een WordPress website begint met het in kaart brengen van jouw specifieke doelstelling. Tijdens de inventarisatiefase bepalen we exact wat de call to action is voor bezoekers, wat je wensen zijn en welke doelen er gerealiseerd moeten worden. Op basis van deze inventarisatie stellen we vervolgens een scherpe offerte op, zodat je altijd weet waar je aan toe bent!
  • Stap 2Hoe verder

    Wanneer jij akkoord gaat met onze offerte, krijg je een door ons opgestelde planning. Hierin is precies aangegeven wat er allemaal gaat gebeuren. Vervolgens sturen we jou een testomgeving waar je nog wijzigingen in kunt aanbrengen. Als het definitieve design naar wens is, zetten we de bouw van jouw WordPress website verder in gang!
  • Stap 3Lancering website

    Onze aanpak bij de livegang van een WordPress website is uitgebreid. We starten met proces van grondige testen om je website helemaal ready te maken, waarna we deze migreren naar de live omgeving. We zorgen ervoor dat je snel online bent, maar staan ook altijd klaar voor technische ondersteuning en updates.