Op zoek naar de juiste WordPress-specialist?

Bij Bamz zijn we er trots op dat we al 20 jaar ervaring hebben in het ontwikkelen van geavanceerde WordPress oplossingen met hoge kwaliteit. Onze gespecialiseerde experts helpen je om de beste website te creëren, waardoor jouw bedrijf meer klanten zal aantrekken en je naar het volgende niveau van uitstekende web-ervaring kan brengen. Schakel ons in en laat je online bedrijf groeien!
wordpress website friesland

Wordpress website laten maken

Ben je op zoek naar meer online aanwezigheid voor je bedrijf? WordPress is het meest populaire en krachtige Content Management Systeem (CMS) dat je hierbij kan helpen. Met services zoals een brede selectie van WordPress-thema's, eenvoudig inhoudsbeheer en integratie van sociale media, is het maken van een website met WordPress nog nooit zo eenvoudig geweest. Mis de kans niet om een WordPress Website te laten maken door Bamz en je bedrijf online te brengen om je bereik en verkoop te maximaliseren.

Wil je een WordPress website laten maken die een geweldige indruk zal maken op je bezoekers? Bamz kan je hierbij helpen! Onze webontwikkelingsdiensten biedt professioneel onderzoek en analyse van je bedrijf, samen met aantrekkelijke thema's en ontwerpen. We leggen de nadruk op het bieden van een responsief ontwerp dat mobielvriendelijk is, evenals semantische codering voor geoptimaliseerde SEO. Ten slotte bieden we regelmatige updates aan om de website up-to-date te houden.

WordPress advies?

0518 - 842 163

Belangrijkste voordelen van Wordpress

Omdat WordPress al geruime tijd op de markt is, is het geen wonder dat WordPress enorm populair is geworden onder websitebouwers. De software begrijpt niet alleen wat hun klanten en gebruikers willen, maar ze slagen er ook in om hen alle functies te bieden die ze nodig hebben. De voordelen van het maken van een website met WordPress wegen ruimschoots op tegen de nadelen, waardoor het de ideale keuze is voor het maken van een boeiende en gebruiksvriendelijke website.

Schaalbaar

Hoewel de meeste website-eigenaren en bedrijven een kleine website hebben met erg weinig pagina's, kunnen ze hun bedrijf uitbreiden en hun website laten groeien met meer pagina's. WordPress stelt hen in staat om hun website groter en groter te maken met meer en meer pagina's zonder beperkingen op prestaties.

Professionele thema's

Wordpress thema's zijn een perfecte manier om de algemene look en feel van je website snel en efficiënt aan te passen. Met professioneel ontworpen thema's heb je een breed scala aan mogelijkheden om uit te kiezen, wat ervoor zorgt dat je altijd voorzien bent van een indrukwekkende, gepersonaliseerde lay-out die precies bij jouw site past!

Gutenburg editor

Gutenberg Block Editor is de ingebouwde visuele editor van WordPress 5.0 en hoger. Met dit op blokken gebaseerde systeem kunnen eigenaren en makers van website pagina's ontwerpen met veel meer gemak, efficiëntie en schaalbaarheid dan ooit tevoren.

Mobiel vriendelijk

Tegenwoordig worden er meer zoekopdrachten gedaan via mobiele apparaten dan ooit tevoren, en daarom is het essentieel dat elke zakelijke website mobielvriendelijk is met een responsief ontwerp voor verschillende schermformaten. Mobiel-responsieve thema's kunnen binnen WordPress worden gebruikt om automatisch pagina's en berichten mobiel compatibel te maken.

Open source

Open source software biedt een kosteneffectief alternatief voor bedrijven die hun websites willen opzetten en beheren. gebruikers hebben toegang tot gratis thema's en plug-ins of ze kunnen premium-versies kopen om aan complexere behoeften te voldoen. 

Bloggen

WordPress heeft veel gebruiksvriendelijke functies, waaronder meerdere gebruikersondersteuning, het gemakkelijk optimaliseren van websites voor zoekopdrachten en het delen van inhoud tussen netwerken. Daarnaast zijn er handige plug-ins ontwikkeld waarmee je je blogs efficiënt kunt beheren. Met alle mogelijkheden is WordPress een veelgebruikt platform om te bloggen!

WordPress Plugin

Plugins bieden vele voordelen om je website aan te passen naar jouw wensen. Met dergelijke plugins kun je opties toevoegen zoals het maken en installeren van een contactformulier, het creëren van abonnementen, automatisch back-ups maken en nog veel meer. Wanneer je iets wil bereiken met jouw website, er is altijd een plugin die het voor je kan doen!

WooCommerce

WordPress eCommerce-plug-in waarmee je een online winkel kunnen maken. Met deze tool kun je digitale en fysieke goederen verkopen, voorraad en verzending beheren, veilige betalingen accepteren en nog veel meer. WooCommerce is gebruiksvriendelijk en zeer aanpasbaar - zodat je je winkel op elke gewenste manier kunt ontwerpen.

WordPress website van Bamz?

Waarom kiezen voor Bamz als je op zoek bent naar een WordPress webwinkelontwikkelaar? We bieden uitgebreide ervaring en kennis van WordPress om je website te ontwikkelen. Onze innovatieve strategieën en diepgaande kennis helpen je de prestaties van jouw online website te verbeteren. Met onze expertise met uiteenlopende technologieën, creëren we Robuuste en schaalbare modellen waarbij rekening gehouden wordt met jouw bedrijfsdoelstellingen. We gebruiken de vele mogelijkheden van WordPress om zo de prestaties van jouw website vooruit te helpen!