Magento webshop bouwen in Leeuwarden

Magento is een van de meest populaire en betrouwbare e-commerceplatforms die er zijn. Het biedt een breed scala aan functies en flexibiliteit, waardoor het ideaal is voor zowel kleine lokale bedrijven als grote internationale ondernemingen. Enkele voordelen van het gebruik van Magento voor jouw webshop zijn:

Waarom Magento?

Magento is een krachtig en flexibel open-source e-commerceplatform dat wereldwijd wordt gebruikt door talloze bedrijven van verschillende groottes. Het biedt uitgebreide functionaliteiten en aanpassingsmogelijkheden, waardoor het ideaal is voor zowel kleine lokale winkels als grote internationale merken.

 1. Schaalbaarheid: Magento kan worden aangepast aan de groei van jouw bedrijf. Of je nu een klein assortiment hebt of duizenden producten wilt verkopen, Magento kan meegroeien.

 2. Flexibiliteit: Met Magento heb je volledige controle over het ontwerp en de functionaliteit van jouw webshop. Je kunt kiezen uit een breed scala aan thema's en extensies om jouw online winkel naar wens aan te passen.

 3. Veiligheid: Magento heeft een solide beveiligingsinfrastructuur die jouw webshop en klantgegevens beschermt tegen potentiële bedreigingen.

 4. Gebruiksvriendelijkheid: Het beheren van jouw Magento-webshop is eenvoudig, zelfs zonder technische kennis. Je kunt producten toevoegen, prijzen bijwerken en bestellingen beheren met een intuïtieve interface.

Wat kunnen wij voor je doen?

Als professionele webontwikkelaars in Leeuwarden bieden wij een uitgebreid scala aan diensten om jouw Magento webshop tot leven te brengen. Hier is een overzicht van wat wij te bieden hebben:

1. Ontwerp en ontwikkeling: Ons ervaren team van ontwerpers en ontwikkelaars zal samenwerken om een uniek en aantrekkelijk ontwerp voor jouw webshop te creëren. We zorgen ervoor dat het ontwerp perfect aansluit bij jouw merkidentiteit en dat de gebruikerservaring intuïtief en gebruiksvriendelijk is.

2. Aanpassingen en extensies: We kunnen Magento aanpassen aan jouw specifieke behoeften door maatwerkfunctionaliteiten en extensies te ontwikkelen. Of het nu gaat om het integreren van betalingsgateways, het opzetten van voorraadbeheer of het implementeren van geavanceerde zoekopties, wij zorgen ervoor dat jouw webshop alle gewenste functies heeft.

3. Migratie naar Magento: Als je al een webshop hebt op een ander platform en wilt overstappen naar Magento, kunnen wij je helpen met een soepele en naadloze migratie. We zorgen ervoor dat al jouw gegevens, producten en klantinformatie veilig worden overgezet naar het nieuwe platform.

4. Onderhoud en ondersteuning: Jouw webshop heeft regelmatig onderhoud en updates nodig om optimaal te blijven functioneren. We bieden voortdurende ondersteuning en onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat jouw webshop veilig en up-to-date blijft, en om eventuele technische problemen snel op te lossen.

Waarom voor ons kiezen?

 • Ervaren team van Magento-ontwikkelaars
 • Aandacht voor detail en maatwerkoplossingen
 • Gebruik van bewezen ontwikkelingsmethoden en -standaarden
 • Focus op gebruiksvriendelijkheid en conversieoptimalisatie
 • Toewijding aan klanttevredenheid
 • Korte lijnen voor een snelle en persoonlijke ondersteuning

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij jou kunnen helpen bij het realiseren van jouw Magento webshop in Leeuwarden. Wij kijken ernaar uit om samen met jou een succesvolle online aanwezigheid op te bouwen.

  Bedreven in ons vak denken we mee en zoeken we oplossingen die écht werken.

  ING ARJAN ZEINSTRA

  Gespecialiseerd

  Ons team is uitgerust met de technische expertise en kennis die nodig is om de hoogste kwaliteit service te bieden die aan al uw verwachtingen voldoet.

  Jarenlange ervaring

  Bamz heeft 20 jaar online ervaring in het leveren van hoogwaardige, full-service oplossingen om te voldoen aan al jouw Magento ontwikkelingsbehoeften. 

  Eerlijke prijs

  Wij zijn toegewijd om onze klanten de beste kwaliteit te bieden tegen een betaalbare prijs, waarbij wij streven naar een persoonlijke aanpak en uitmuntende service.

  Exclusief

  Professioneel en met veel passie voor e-commerce ontwerpen wij jouw Magento webshop. Je kunt er zeker van zijn dat we de best mogelijke oplossing voor jouw webshop creëren!

  Wat kunnen wij voor je doen

  • Magento webshop bouwen

  • Magento webshop migreren

  • Magento Updates uitvoeren

  • Style aanpassen

  • Features aanbrengen

  • Maatwerk leveren

  • Zoekmachine optimalisatie

  • Producten toevoegen

  • Supersnelle Magento hosting

  • Volledig onderhoud van je Magento Webshop

  • Support bieden

   Magento webshop Leeuwarden onderhouden

   Magento webshop onderhoud is erg belangrijk als het gaat om het krijgen van een consistente en betrouwbare gebruikerservaring.

   Een juist onderhoudsschema voor jouw Magento webshop zorgt ervoor dat alle functies naar behoren blijven werken, steeds voldoen aan de laatste veiligheids- en prestatienormen, en up-to-date blijven met technologische trends. Daarnaast helpt goed onderhoud er ook voor dat het visitekaartje van jouw bedrijf klopt met de gewenste uitstraling, zodat bezoekers een positief beeld krijgen als ze op de website terechtkomen. Bamz kan je helpen met het regelmatig opschonen en bijwerken van jouw Magento webshop, in lijn met je wensen.

   Jouw Magento Expert in Leeuwarden

   Ben je op zoek naar een professionele Magento webshop voor jouw bedrijf in Leeuwarden? Neem dan contact op met BAMZ! Wij luisteren graag naar jouw wensen en ideeën, zodat jij precies krijgt wat je nodig hebt! Voor meer informatie over hoe we je kunnen helpen, bel 0518 - 841 163 of mail ons en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.